FORSIDE_files/finger.svg

Hvad er Knirkerevyen:


Knirkerevyen – Stor opstandelse er et komisk insiderblik på folkekirken og al dens væsen, og ikke mindst uvæsen, serveret af en velspillende komikertrio med både tæft og timing.


Knirkerevyen tager udgangspunkt i kirkelige temaer og trosspørgsmål, som angribes fordomsfrit, nærgående og kærligt fra en satirisk vinkel.


Folkekirken ristes over satirens flammer, når Knirkerevyen skyder med skarpt mod både præster, menighedsrødder, sognebørn og helt almindelige danskere.


Få fyret op under dine hellige køer og sat fut på lattermusklerne, når Knirkerevyen  serverer en ud-af-kirken oplevelse for latterdjævle med hang til humor.

NÆSTE FORESTILLINGER:

juni 2015         Astrup
10. september 2015    Hørning
september 2015    Holbøl Landbohjem
september 2015    Nørre Sundby
24. oktober 2015      Horsens
FORSIDE_files/finger_1.svg

Velkommen til Knirkerevyens hjemmeside.


Her kan du læse mere om revyen, se billeder eller finde ud af hvornår vi rammer et sogn nær dig. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at booke Knirkerevyen til dit arrangement.

SAGT OM KNIRKEREVYEN:

“.. en helt utrolig, fabelagtig, fantastisk og hylende morsom revy i går aftes på Hardsyssel Efterskole. Tusind tak for årets bedste grin."

Lars Bruun Jensen

“Det var ustyrligt morsomt!”

Biskop Karsten Nissen

“..satire og selvironi i en fyldt sal på Holbøl Landbohjem... De tre skuespillere kan deres håndværk... Det var bestemt en knirkerevy for folk med hang til at motionere latter-musklerne.”

Gråsten Avis

“..lige det man trænger til!”

Biskop Henning Toft Bro

Knirkerevyen vrider armen rundt på den danske folkekirke - uden at vride den helt af led.
KNIRKEREVYEN - STOR OPSTANDELSE

Følg os på Facebook     

FORSIDE  I OM KNIRKEREVYEN  I  PRESSERUM  I  BILLEDER  I  VIDEO  I  GÆSTEBLOG  I  SALG & TEKNISKE KRAV  I TURNÈPLAN  I  KONTAKT                                                    I  KNIRKEBLADET I

En revy om livets store og små spørgsmål - og alt det midt imellem!

Følg Knirkebladet på Knirkerevyens facebook og twitter-sider.